Nieuwbouw en Verbouw

Sinds 2004 houden wij ons bezig met de Nieuwbouw en Verbouw van woningen en bedrijfspanden. Wij kunnen u hierbij adviseren, ondersteunen en het voor u realiseren. U bent van harte welkom om met uw Nieuwbouw of Verbouw plannen langs te komen. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag uw wensen van uw nieuwbouw of verbouw.

Ondersteuning en advisering

Hebt u nog geen tekeningen? Dan kunnen wij een architect voor u regelen. Moet u nog een bouwvergunning aanvragen? Ook dat is voor ons geen probleem. Wanneer de bouwplannen duidelijk op papier staan worden de vereiste vergunningen aangevraagd. Als de vergunning in huis is kunnen we beginnen. De belangrijkste details staan op papier, maar kleine aanpassingen kunnen gedurende het bouwproces besproken worden. Bijvoorbeeld het aantal stopcontacten, lichtpunten of eventueel een extra dakraam. Misschien wilt u toch graag een extra vaste kast of liever vloerverwarming in de bijkeuken? Bij ons is alles bespreekbaar. Bij een verbouwing is de werkwijze eigenlijk hetzelfde. Wij zijn erg flexibel wanneer het om de wensen van de klant gaat, mits het binnen de verleende bouwvergunning past

Realisatie van Nieuwbouw en Verbouw

Als de vergunning in huis is kunnen we beginnen. De belangrijkste details staan op papier, maar kleine aanpassingen kunnen gedurende het bouwproces besproken worden. Bijvoorbeeld het aantal stopcontacten, lichtpunten of eventueel een extra dakraam. Misschien wilt u toch graag een extra vaste kast of liever vloerverwarming in de bijkeuken? Bij ons is alles bespreekbaar. Bij een verbouwing is de werkwijze eigenlijk hetzelfde. Wij zijn erg flexibel wanneer het om de wensen van de klant gaat, mits het binnen de verleende bouwvergunning past

Duurzame Traditionele bouw

Door duurzame traditionele bouw, wordt er voldaan aan de regelgeving welke door de overheid gesteld word. Door gebruik van duurzame en verantwoorde bouwmaterialen wordt een huis gerealiseerd wat met gemak 100 jaar meegaat.

Bij duurzame traditionele bouw wordt een huis, bijna helemaal gebouwd van steen, ook de binnenwanden. Het is goed geïsoleerd en de kozijnen kunnen van kunststof of hout zijn.
Duurzame Traditionele bouw, met de voordelen van prefab
Deze combinatie van traditioneel bouwen en prefabricage levert wat ons betreft alleen maar voordelen op. En dan gaat het niet zozeer om snelheid, maar vooral om kwaliteit.

Regels voor bouwen en verbouwen

Aan het (ver)bouwen en gebruik van woningen en andere gebouwen zijn regels verbonden. In het Bouwbesluit 2012 staan de minimale bouwtechnische voorschriften waaraan gebouwen moeten voldoen. Dit zijn voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu.